Frågor och svar

 

 

 

När måste jag boka senast?  Det går bra att boka när ni vill, men för att vara säker på att få det ni önskar så rekommenderar vi att ni bokar så tidigt som möjligt. Det går alltid att öka i mån av tillgång på en order. Minska eller avboka går att göra senast 5 dagar innan hyresdatum.

Jag tänkte hyra porslin till lördag, när ska jag hämta och lämna?  Vi har inte öppet lör/sön, så hämtning av porslin måste ske på fredag och retur på måndag.
Hur länge hyr man för de priser som står på hemsidan?  Priset gäller 3 dygns hyra. Du har rätt att hämta en dag innan och lämna en dag efter festen, undantag är helger då du hyr över en längre period för samma pris.
Vad skulle det kosta att få hyrgodset levererat?  När vi räknar ut fraktpriset tar vi hänsyn till avståndet, hur mycket hyrgods det rör sig om och hur det ser ut på leveransplatsen " ev. hiss , trappor, bärsträcka" Ring gärna oss om ni vill ha ett ungefärligt fraktpris.
Jag ska få hyrgodset utkört av er, när betalar jag ?  Privatpersoner betalar kontant vid leverans. Företag, organisationer etc. faktureras.

Går era bord in i en kombi?  Ja, varje bord är ca 10x183x76 cm när det är hopfällt.

Måste det vara diskat när man lämnar tillbaka?  Nej, vi diskar och rengör allt, men det är bra om porslin är avskrapat och glas tömda.
Är era priser inklusive eller exklusive moms?  Alla priser på hemsidan är exklusive moms, när du lagt till det du vill hyra i varukorgen och klickat på slutför så ser du priset inklusive moms.
Har ni även catering? Vi kan förmedla catering, ring för mer info.
   
   
   

 

 

Något annat ni undrar över? Då kan ni antingen ringa på 08-55114511 eller maila till info@partyproffs.se. Mer information angående att hyra finns på vår informationssida.